Medicina dentara
Estetica dentara
Radiologie dentara
Implanturi dentare

Vă oferim

Servicii profesioniste cu aparatură de ultimă oră si materiale de cea mai bună calitate.

Radiologie dentară

Cabinetul este dotat cu un aparat de ultimă generaţie, radiografiile fiind obţinute instant. Doza de radiaţii este infimă ea nefiind dăunatoare pentru organism.

radilogie

Preţul unei radiografii - 15 Ron.

Citeşte amănunte

Implanturi dentare

Pentru a înlocui un dinte natural, implanturile dentare sunt folosite drept suporturi pentru coroane, punţi sau proteze dentare, acestea din urmă asigurând restaurări dentare pe termen lung.

Implant dentar

Citeşte amănunte

Profilaxie dentară

Profilaxie

Profilaxia dentara (preventia) reprezinta prevenirea imbolnavirii dentare, dar si prevenirea complicatiilor acesteia, in cazul afectiunilor deja existente.

Profilaxia afectiunilor dentare consta intr-o serie de măsuri, în urma cărora se realizează un echilibru benefic menţinerii stării de sănătate oro-dentară, masuri de care puteti beneficia in cabinetul nostru:

 

  • îndrumari privind igiena orala, insusirea tehnicilor corecte de periaj, folosirea atei interdentare , a periutelor interdentare sigilarea santurilor si fosetelor de pe suprafetele cu care se face masticatia, fluorizari locale, tratamentul leziunilor carioase incipiente
  • detartraj cu ultrasunete, prophy jet, periaj professional-aceasta insemnand indepartarea placii bacteriene (a microbilor) de la nivelul dintilor.
  • consultul stomatologic periodic (indicat 1 data la 6 luni) este foarte util in detectarea precoce a unor afectiuni simple dentare, care ar putea evolua ulterior catre afectiuni complicate

Contrar opiniei generale a pacientilor, detartrajul nu afecteaza smaltul dentar, iar "piatra" de la nivelul dintilor nu imbunatateste stabilitatea acestora, ci favorizeaza aparitia bolilor parodontale.
Potrivit ADA (Asociatia Dentara Americana) profilaxia reprezinta cea mai ieftina metoda de tratament.

Ce trebuie sa facem?

Sa ne spalam pe dinti in fiecare dimineata si seara, dupa o metoda corecta pe care o poate explica medicul stomatolog. Este foarte important ca metoda de periaj sa fie una corecta, deoarece prin miscari gresite periajul poate deveni nu doar ineficient, ci chiar nociv.
Nu amanati detartrajul din cauza ca "tartrul tine dintii la locul lor". Daca dintii devin mobili, aceasta se intampla deoarece tartrul impreuna cu microbii din el au determinat acest lucru, si se produce boala parodontala. Prin amanarea detartrajului, boala evolueaza si medicul stomatolog nu poate trece la alte etape ale tratamentului parodontal.

 
Estetică dentară

-Albirea dinţilor cu accelerator de albire.
-Bijuteriile dentare. Este vorba de lipirea ca atare pe suprafata dintelui a unei mici bijuterii care poate fi confectionata din aur, platina, o piatra pretioasa.

estetica dentara

Citeşte amănunte